خرید سیم کارت دست دوم با کمترین ریسک چطور ممکن است؟

خرید سیم کارت دست دوم معمولا با ریسک هایی همراه است که ما با سالها تجربه در این زمینه، هر آنچه که باید هنگام خرید بدانید را در این مقاله جمع کرده ایم
تاریخ انتشار :
09، اسفند 1398
دسته بندی :

ممکن است که با دیدن این عنوان، این سؤال در ذهنتان شکل بگیرد که مگر خرید سیم کارت دست دوم، ریسک هم می‌تواند داشته باشد؟ در پاسخ باید گفت که بله! اگر موارد مربوط به سوابق سیم کارت و احیاناً کلاه‌برداری‌هایی که با آن انجام شده است را کنار بگذاریم، خرید یک سیم کارت دست دوم می‌تواند ریسک‌های دیگری هم داشته باشد که البته با کمی دقت و تیزبینی می‌توانید هنگام خرید سیم کارت، یک خرید امن و بدون دردسر را برای خود رقم بزنید. برای این منظور قدم به قدم با شما هستیم تا مهم‌ترین نکات خرید یک سیم کارت دست دوم را آموزش دهیم. البته اگر شما فروشنده سیم کارت هستید، بهتر است مقاله 7 نکته طلایی برای فروش سیم کارت با بالاترین قیمت را نیز مطالعه کنید. پس با ما همراه باشید.

نکته اول: خرید سیم کارت دست دوم را از بازار انجام دهید!

بهتر است از فروشنده‌های شخصی خرید نکنید و به سراغ فروشنده‌های معتبر بازار بروید که به طور تخصصی کار خرید و فروش سیم کارت را انجام می‌دهند. در این صورت طبق تجربه ما ریسک کمتری را قبول می‌کنید و از ضررهای احتمالی نیز می‌توانید پیشگیری کنید.

نکته دوم: مالک سیم کارت را بشناسید!

هنگام خرید سیم کارت دست دوم، بهتر است که اطلاعاتی از فروشنده یا همان مالک سیم کارت به دست بیاورید. داشتن یک شماره جهت تماس، آدرس و کد ملی برای این منظور می‌تواند کافی باشد.

نکته سوم: مبایعه نامه را فراموش نکنید!

هنگام خرید سیم کارت دست دوم، حتماً یک مبایعه نامه بنویسید که نشان می‌دهد شما این سیم کارت را با چه قیمتی و در چه تاریخی از فروشنده آن خریداری کرده‌اید. به‌ این ‌ترتیب، مسئولیت‌های قضایی مربوط به سیم کارت، از تاریخ عقد مبایعه نامه بر عهده شما خواهد بود و شما بابت قبل از آن تاریخ، مسئولیتی به گردن نخواهید داشت.

نکته چهارم: نقل و انتقال در دفاتر خدماتی

از آنجایی که افراد زیادی در بازار اقدام به خرید و فروش سیم کارت کارکرده می‌کنند، بهتر است شما به سراغ فروشنده‌هایی بروید که دارای حسن سابقه بوده و می‌توانید به آن‌ها اعتماد کنید. بعد از انتخاب سیم کارت خود، حتماً باید مراحل مربوط به انتقال سند سیم کارت را در دفاتر خدماتی انجام دهید. تمام مراحل مربوط به انتقال سند، را این دفاتر خدماتی انجام می‌دهند و نیازی نیست که شما کار خاصی در این زمینه انجام دهید. دقت کنید که هر دفتر خدماتی، دارای یک کد است که می‌توانید این کد را از دفتر مربوطه سؤال کنید. از طریق لینک زیر نیز می‌توانید اطلاعات مربوط به دفتر خدماتی مدنظرتان را بررسی کنید.

بررسی اطلاعات دفاتر پیشخوان خدمت

نکته پنجم: در شبکه‌های اجتماعی اطلاع‌رسانی کنید!

این کار را البته باید از فروشنده سیم کارت درخواست کنید که برای شما انجام بدهد. یعنی در شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر یا اینستاگرام اطلاع‌رسانی شود که سیم کارت مربوطه به فروش رفته است. به‌این‌ترتیب، دوستان و آشنایان با این شماره تماس نخواهند گرفت و شما نیز به عنوان خریدار، گاه و بی گاه مجبور به پاسخ دادن به تماس‌های اشتباه نخواهید بود.

نکته ششم: اکانت شبکه‌های اجتماعی و ایمیل را پاک کنید

هر نوع حساب کاربری که در شبکه‌های اجتماعی و ایمیل با این شماره ثبت شده‌اند، باید به طور کامل پاک شوند. البته این مسئله بیشتر برای فروشنده حائز اهمیت است و باید از وی بخواهید که همه این حساب‌ها را پاک کند. البته پاک کردن همه اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی و ایمیل مربوط به یک شماره کمی زمان‌بر است که در یک مقاله جداگانه به آن می‌پردازیم.

نکته هفتم: سرویس‌های ارزش افزوده را فراموش نکنید!

یکی از نکات بسیار مهمی که باید به آن توجه کنید، قطع سرویس‌های مربوط به ارزش افزوده سیم کارت است. این سرویس‌ها در صورتی که فعال باشند، هنگام پرداخت قبض تلفن، هزینه زیادی را روی دست شما می‌گذارند.

نکته هشتم: سرویس‌های فعال اینترنت را غیر فعال کنید!

بررسی کنید که آیا سیم کارت شما دارای سرویس فعال اینترنت هست یا خیر؟ برخی از این سرویس‌ها به طور خودکار تمدید می‌شوند و ممکن است که شما تمایل به تمدید آن‌ها نداشته باشید. بنابراین در همان ابتدای خرید سیم کارت دست دوم خود، این سرویس‌ها را غیر فعال کنید. 

نکته نهم: سرویس پیامک بانک‌ها را کنسل کنید!

سیم کارتی که خریداری می‌کنید، ممکن است در یک یا چند بانک برای ارسال پیامک‌های مربوط به حساب بانکی، ثبت شده باشد. بنابراین می‌توانید از مالک سیم کارت بخواهید که این سرویس‌ها را غیر فعال کند یا خودتان با در دست داشتن شماره ملی مالک سیم کارت، از بانک‌های مربوطه بخواهید که این پیامک‌ها را غیر فعال کنند.

نکته دهم: از پیشینه خط آگاه هستید؟

حتماً بررسی کنید که سیم کارت موردنظرتان چه پیشینه‌ای دارد. با توجه به اینکه قوانین قضایی با قوانین حاکم بر سیاست‌های اپراتورهای تلفن همراه تا حدی با یکدیگر متفاوت هستند، فضایی برای فریب دادن و کلاه‌برداری افراد سودجو در این زمینه ایجاد شده است. بنابراین مهم است که بدانید سیم کارت موردنظرتان را از کجا و چه کسی می‌خرید. در این زمینه متأسفانه گزارش‌های ناخوشایندی همه روزه دریافت می‌شود که برخی از افراد از فروشنده‌های غیر معتبر اقدام به خرید سیم کارت کرده‌اند و در این میان متحمل ضررهای مالی و البته درگیری در مناسبات قضایی شده‌اند.

برای جلوگیری از این امر می‌توانید سوابق مربوط به سیم کارت مورد نظرتان را از طریق مراکز اصلی تلفن همراه بررسی کنید. در این میان شماره ماندگار نیز می‌تواند با شفاف‌سازی در پروسه خرید سیم کارت دست دوم، از فریب خوردن و تجربیات ناخوشایند در این مسیر بکاهد. بنابراین اگر بعد از مطالعه این مقاله، هنوز هم سؤالاتی در این زمینه دارید، با مشاوران ما تماس بگیرید.

خرید سیم کارت 

 

بارگذاری